Leveringsprogramma

Vorkheftruckbedrijf VANO levert zowel nieuwe als gebruikte transportmiddelen van diverse merken, waaronder Nissan, Yale, Mitsubishi en Atlet. Door de diversiteit van de producten zijn er voor alle voorkomende logistieke situaties oplossingen.
Het programma van Vorkheftruckbedrijf VANO omvat uitsluitend hoogwaardige producten geselecteerd na jarenlange kennis en ervaring.                                                         
                                                                                                                                                                   
                       

 

Vorkheftrucks
VANO heeft een leveringsprogramma vorkheftrucks van diverse merken tot 8 ton hefvermogen. De uitvoeringen zijn mogelijk in diesel, LPG en elektrisch.

            Nissan Zx       
Magazijntrucks
Magazijntrucks worden ingezet in magazijnen waar hoge eisen gesteld worden aan de opslagcapaciteit zonder dat dit ten koste mag gaan van de flexibiliteit. De machines zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, geschikt voor vele specifieke magazijnopstellingen.
                                             
Elektrische pallettrucks
Ideaal voor efficiënte horizontale transporttoepassingen zoals laden, lossen en verplaatsingen over korte afstand.
Elektrische pallettrucks kunnen worden geleverd in vele verschillende uitvoeringen met een hefvermogen vanaf 1300 kg. tot zelfs 4000 kg. bestemd voor uw DC of vrachtwagen.
Zo compact als een handpallettruck.
De kleinste elektrische pallettruck, met een hefvermogen van 1300 kg. heeft een zeer compact batterij/motorcompartiment zodat deze niet meer ruimte inneemt als een handpallettruck!

                      

 

Magazijn inrichting

Redi Storage Systems biedt duurzame, integrale logistieke oplossingen met een scherp oog voor optimale benutting van tijd, ruimte, veiligheid, gebruiksgemak en kostenbeheersing, kortom het perfecte systeem voor een efficiënte ruimte-indeling in uw magazijn.

 

Handpallettrucks 
Handpallettrucks worden vaak toegepast bij minder zware lasten en korte loopafstanden. Ze zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.
                   
 
Steekwagens
Steekwagens worden vaak toegepast bij minder zware lasten en korte loopafstanden. Ze zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Nieuw is de mogelijkheid om aluminium steekwagens in te zetten voor de verplaatsing van uw last.
   

 

Bovenstaande opsomming is slechts een greep uit het VANO leveringsprogramma. Wilt u meer informatie...? Informeer dan vrijblijvend 0180 - 61 25 77