Mobiele weegsystemen

WEGEN = WETEN 
Vano levert weegsystemen geïntegreerd in handpallettrucks (al of niet elektrisch), magazijntrucks en vorkheftrucks. Dit betekent dat het controleren van uw goederenstroom nu zonder extra moeite door uw personeel kan worden uitgevoerd.  Mobiele weegsystemen helpen bedrijven hun interne logistiek efficiënter en goedkoper te maken, de kwaliteit van hun producten en diensten te verhogen, en daardoor de tevredenheid bij hun klanten te vergroten.
 
Wegende pallettruck
Verbeter uw magazijn-efficiency met de MacPower wegende pallettruck.
Uw pallettruck is een uiterst bruikbaar mobiel weegsysteem voor het snel en accuraat vaststellen van de getransporteerde last. Stationaire weegplatformen nemen veel ruimte in en het kost tijd om de goederen van en naar dit weegplatform te brengen. De mobiele weegsystemen vervangen uw weegplatform in uw magazijn of productieomgeving en maken het werk lichter voor uw mensen en geven u een beter inzicht in uw goederenstroom.
 
MAC-Line
Handpallettruck met weegsysteem voor dagelijks gebruik op alle afdelingen in uw bedrijf. Dit weegsysteem heeft geen bewegende delen en is daardoor stabiel in gebruik en altijd betrouwbaar en nauwkeurig. Deze wegende pallettruck is speciaal ontwikkeld voor de kostenbewuste gebruiker. De waterdichte robuuste behuizing is voorzien van een stabiele en goed afleesbaar, heldere LCD-display dat het gewicht weergeeft in stappen van 1 kg. De voeding komt van 4 stuks AA batterijen (elk 1.5V). De Bruss Basic is ontwikkeld voor mobiel gebruik en is bestand tegen schokken en trillingen. De nauwkeurigheid is te allen tijden gewaarborgd ook bij niet vlakke vloeren en niet centrische lasten
  
Functies:
Automatische en handmatige nulpuntcorrectie
Bruto/netto-weging
Automatisch tarreren via druktoets, handmatige tarra-ingave                                           
Optellen van wegingen met volgnummer
Low Batery melding in uitlezing - ruim voor shut down
Slaat automatisch af na 30 minuten niet gebruikt te zijn (programmeerbaar)
        
Heftruck weegsystemen
De wegende vorken vormen een zeer nauwkeurig weegsysteem, dat ook geijkt leverbaar is.
De standaard heftruckvorken worden vervangen door weegvorken. De indicator kan voorzien worden van een printer die ter plekke de weegdata op een bon uitprint, of kan de data via blue-tooth overzenden naar de computer netwerk. Met de wegende vorken weegt u pallets en vaten tijdens het transport, op de plaats van handling. U spaart tijd tijdens het controleren van binnenkomende en uitgaande goederen, bij het bepalen van transportgewichten en bij het afvullen van big-bags in het productieproces.
Het wegende vorkenbord is een zeer nauwkeurig weegsysteem en kan gecombineerd worden met rotators, klemmen etc. De indicator kan voorzien worden van een printer die ter plekke de weegdata op een bon uitprint, of kan de data via blue-tooth on-line overzenden naar het computer netwerk. Met het wegende vorkenbord weegt u rollen, vaten, kisten en pallets tijdens het transport, op de plaats van handling. U spaart tijd tijdens het controleren van binnenkomende en uitgaande goederen, bij het bepalen van transportgewichten en bij het afvullen van big-bags in het productieproces.
Uw weegapparatuur is dáár waar het nodig is. Daar waar de goederenbeweging plaatsvindt. Door in één handeling te wegen spaart u tijd en dus geld. Maar er is meer, doordat het zo gemakkelijk is, gaat uw personeel de weegsystemen veelvuldiger toepassen.
Met andere woorden: uw voorraadgegevens staan straks zonder fouten in uw computer.
Neem gerust contact met ons op, ons advies is gratis en vrijblijvend.