Service en onderhoud

Onderhoud en keuringen dragen bij aan een grotere veiligheid en hogere bedrijfszekerheid van transportmiddelen. Goed onderhoud verlengt tevens de levensduur ervan. VANO kan zorgdragen voor uw transportmiddelen. Of u die gehuurd of gekocht heeft, dat maakt geen verschil. VANO behandelt deze met dezelfde zorg.

VANO Onderhoudsdienst
VANO heeft een eigen onderhoudsdienst met VA-keur keurmeesters. Zij kunnen desgewenst het onderhoud van de transportmiddelen combineren met de jaarlijkse VA-keur veiligheidskeuring, tijd- en kostenbesparend dus.

VANO Onderdelenservice
Speciaal voor bedrijven met een eigen technische dienst verkoopt VANO onderdelen van alle merken. Zo hoeft u zelf geen voorraad en administratie te voeren voor een groot onderdelenbestand. Handig, snel en zonder rompslomp.

Reparaties
Evenals het onderhouden van uw transportmiddelen, kan VANO reparaties uitvoeren. Ook al heeft u de transportmiddelen elders aangekocht, voordat u kennis maakte met VANO. De beschikking over eigen werkplaatsen en goed geoutilleerde servicewagens zorgen voor snelle en vakkundige reparaties.                                                                                                                                                                                                                           


Dus mocht er eens iets misgaan, dan staat VANO direct voor u klaar. Met raad en daad.