Vloerreinigingsmachines

1logo meclean                                                                                     
VEEGMACHINE:
 
De veegmachines van Meclean zijn verkrijgbaar in twee varianten; de veeg-zuigmachines en de frontsweep veegmachine.
De veeg-zuig machines zijn uitgerust met het TRS systeem, dat houdt in dat er twee hoofdborstel onder de machine zijn gemonteerd in plaats van een, dit levert een unieke, niet te vergelijken veegprestatie op.
Doordat de twee hoofdborstels tegen elkaar indraaien hebben deze machines geen enkel probleem om naast fijnstof en zand ook grove vervuiling mee te vegen zoals palletblokken, verpakkingsmateriaal, bladeren, zwerfvuil, etc.

buster 800 trsbuster 905 ksvbuster 1100ttvbuster 1500 ttd

FRONTSWEEP:   

Frontsweep veegmachines van Meclean zijn bedoeld voor het vegen van buitenterreinen en geven een perfect veegresultaat op alle soorten bestrating.
De uitgebreide lijn accessoires zoals : opvangbak, schuifblad, mos/onkruidborstel, tractorbanden, sneeuwkettingen, etc maken deze machines bijzonder veelzijdig en overal inzetbaar.

Frontsweeper 70Frontsweeper 85 VarioFrontsweeper 100 Vario

Niet alleen vegen
Naast vegen is de Frontsweep ook bedoeld voor : mos/onkruid verwijderen, sneeuw verwijderen, bladeren vegen, verwijderen van algen en mos van tennis-, of atletiekbanen (gravel), verwijderen van mos en onkruid van kunstgras, etc.
 
Schrobzuigmachines:
Eenvoudig bedienbare schrobzuigmachines voor professioneel gebruik. 
Bij het ontwerp van de Powerscrub is rekening gehouden met de wensen van de eindgebruikers. Zo is deze schrobzuigmachine makkelijk bedienbaar en heeft een Active Steering System (ASS). Hierdoor levert de Powerscrub een perfect gereinigde vloer en laat deze volkomen droog achter.

powerscrub40bcpowerscrub 55mdpowerscrub 60dpowerscrub r70d

Kijkt u onder tabblad "Brochures" voor de productbladen van alle Meclean machines.
Het programma omvat machines met een manuele,electrische of motoraandrijving.
 
Wilt u meer informatie over Meclean vloerreinigingsmachines neem dan contact met ons op via: 
telefoon: 0180-612577 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1machine meclean